Nova splet – THE ART OF RETAIL

UVOD

Nova splet je tvrtka s višegodišnjim iskustvom u kreaciji, proizvodnji, održavanju i distribuciji jedinstvenih proizvoda i materijala koji služe plasmanu, razlikovanju i isticanju proizvoda, usluga i informacija namijenjenih trženju. Uređenje interijera i eksterijera prodajnog mjesta, industrijski dizajn i predmetno oblikovanje komunikacije, „tailor made” rješenja i razumijevanje potreba klijenata, te sudjelovanje u razvoju, pripremi, realizaciji i mjerenju rezultata, osnovni je motiv svih naših aktivnosti i razlog naše poslovne povijesti i poslovne budućnosti.

Povijest

Nova splet je osnovana 1991. godine, s ciljem plasmana određenih grupa prehrambenih proizvoda na hrvatsko tržište. Plasmanom robe široke potrošnje, tvrtka razvija vlastite modele pospješenja prodaje, informiranja, poticanja i olakšanja donošenja odluke o kupnji, na i izvan mjesta kupnje, te paletu djelatnosti proširuje u područje smišljanja, proizvodnje i distribucije POS (Point of Sale) materijala i promotivnih artikala. Razvojem poslovanja i tržišta, stvaranjem „moderne“ tržišne infrastrukture u području trgovine robom široke potrošnje, standardizacijom modela plasmana i uobličavanja funkcionalnosti i humanosti maloprodajnih mjesta, modela i principa izlaganja i isticanja proizvoda i informacija na prodajnom mjestu, Nova splet krajem 90-ih godina stasa i definira svoju misiju i viziju.

Danas je Nova splet inovator u POS segmentu i segmentu promo artikala, te općenito u strategiji pospješenja prodaje, a svojim individualiziranim i inovativnim rješenjima aktivno sudjeluje u stvaranju bliske veze između prodajnog mjesta i proizvoda koji se trži, te potrošača i kupaca, neovisno radilo se o poslovnoj ili osobnoj potrošnji. Dugogodišnje iskustvo, edukacija, redovito praćenje i implementacija svjetskih trendova u Retail&Shopping segmentu vezivanja ponude i potražnje, entuzijazam i ambicija, te apsolutno poznavanje tržišta, alata i mehanika plasmana proizvoda i usluga naša je prednost u odnosu na konkurenciju i argument u odnosu na klijenta. Nova splet – The Art of Retail.

TEMELJITO I PRECIZNO...

 • Slušamo Nova Splet

  SLUŠAMO

  Upoznajemo i prepoznajemo  potrebe naših klijenata. Individualnim pristupom analizirmo i istražujemo…

 • Nova Splet kreiramo

  KREIRAMO

  Kreiramo efikasna i praktična rješenja, prevodimo ideje u uporabne oblike i…

 • Proizvodimo

  PROIZVODIMO

  Proizvodimo i aktivno sudjelujemo u procesu proizvodnje robe ili usluge i/ili…

 • Servisiramo

  SERVISIRAMO

  Nudimo apsolutnu potporu u održavanju i općem servisiranju rješenja, neovisno radilo…