Klijenti

Trgovine

Opis: maloprodaje i veleprodaje svih kategorija/vrsta roba i usluga

Sudjelujemo u procesu smišljanja i projektiranja interijera i eksterijera prodajnih mjesta, kako u segmentima, tako i u cijelini. U našim konceptima očituje se maksimalna humanizacija prodajnog mjesta, otvorena komunikacija prema kupcima uz aktivnu interakciju. Osim interakcije, naglašavamo specifičnosti izlaganja i informiranja, sve radi pospješenja kontakta i olakšanja donošenja odluke o kupnji.

Robne marke

Opis: robne marke svih kategorija/vrsta roba i usluga, „no name“ plasmani i drugo

Sudjelujemo u procesu smišljanja i projektiranja modela i pomagala namijenjenih izlaganju i isticanju robe i usluga namijenjenih trženju. Naša rješenja su individualna, osmišljena isključivo za potrebe klijenta, u skladu sa specifičnostima proizvoda/usluge koja se trži i mjesta gdje se proizvod/usluga izlaže kupnji. Direktan kontakt s kupcem, “bez posrednika”, proizvod/usluga ”na dlanu”, jedna je od garancija stvaranju prijateljstva s kupcem, koji se zadovoljan, iznova vraća.

Svi

Opis: korisnici i potencijalni korisnici/kupci naših roba i usluga iz područja osobne i poslovne potrošnje

Sudjelujemo u procesu traženja i detektiranja efikasnih modela, proizvoda, materijala i koncepata izlaganja i isticanja robe, usluge, informacije, komercijalnog ili nekomercijalnog karaktera. Traženju rješenje pristupamo sistematski, slušanjem i jasnim definiranjem problema koji se treba riješiti, istražujemo, kreiramo, proizvodimo i servisiramo, neovisno radilo se o klijentu iz područja gospodarstva, iz javnog, društvenog, kulturnog, sportskog ili osobnog segmenta života i stvaranja.

 • Slušamo Nova Splet

  SLUŠAMO

  Upoznajemo i prepoznajemo  potrebe naših klijenata. Individualnim pristupom analizirmo i istražujemo…

 • Nova Splet kreiramo

  KREIRAMO

  Kreiramo efikasna i praktična rješenja, prevodimo ideje u uporabne oblike i…

 • Proizvodimo

  PROIZVODIMO

  Proizvodimo i aktivno sudjelujemo u procesu proizvodnje robe ili usluge i/ili…

 • Servisiramo

  SERVISIRAMO

  Nudimo apsolutnu potporu u održavanju i općem servisiranju rješenja, neovisno radilo…