Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/novasplet/public_html/templates/pluto/html/com_k2/default/item.php on line 84

PROIZVODIMO

proizvodimo 2 smallproizvodimo 1 small

Proizvodimo i aktivno sudjelujemo u procesu proizvodnje robe ili usluge i/ili realizacije poslovnog zadatka, odnosno putujemo od ideje do realizacije.

Usavršavamo i testiramo produkt kreativnog i proizvodnog procesa. Nakon definiranja predmeta proizvodnje, stručno i angažirano započinjemo proces pripreme proizvodnje i čina proizvodnje, u okviru vlastitih resursa ili u okviru resursa ugovornih i dugogodišnjih partnera/dobavljača naše tvrtke. Maksimalnu pažnju posvećujemo izboru materijala, procesa i tehnologije proizvodnje, nastojeći da konačan proizvod ima svoju uporabnu vrijednost u optimalnom omjeru kvalitete i konačne cijene. Neovisno radilo se o projektnoj ili kontinuiranoj proizvodnji, o proizvodu koji je rezultat naših ideja i napora, brinemo od ideje do pune primjene proizvoda i realizacije njegove funkcije, trajno tražeći nova rješenja za unapređenje njegove korisnosti i proizvodnog procesa u cjelini.